Casamanya Extrem Ofertes Allotjament

OFERTA HOTEL ABBA ORDINO BABOT

Els inscrits a la Casamanya i els seus acompanyants es beneficien d'un 10% de descompte en la seva estança a l'hotel, i disposen d'un accés gratuït al SPA per persona.

En el moment de fer la reserva, per Mail a ordinobabot@abbahoteles.com  o per telèfon +376 747047, cal especificar la participació a la Casamanya Extrem per poder obtenir l'oferta. S'haurà de presentar resguard de la inscripció al moment del check-in.

Informació detallada de l'hotel Abba Ordino Babot


OFERTA HOTEL COMA

Els inscrits a la Casamanya Extrem i els seus acompanyants es beneficien d'un 10% de descompte per una estada mínima de dues nits (9 i 10 de juny 2023) en règim de Allotjament i esmorzar o mitja pensió.

En el moment de fer la reserva, per correu electrònic hotelcoma@hotelcoma.com, per telèfon al +376 736 100 o per WhatsApp al +376 662 266, cal especificar la participació a la Casamanya Extrem per poder obtenir l'oferta, i presentar el comprovant d'inscripció al moment del check-in.

Informació detallada de l'Hotel Coma


OFERTA ABBA XALET SUITES HOTEL

Els inscrits a la Casamanya i els seus acompanyants es beneficien d'un 10% de descompte en la seva estança a l'hotel, i disposen d'un accés gratuït al SPA per persona.

En el moment de fer la reserva, per Mail a recep-xaletsuites@abbahoteles.com o per telèfon +376 737300, cal especificar la participació a la Casamanya Extrem per poder obtenir l'oferta. S'haurà de presentar resguard de la inscripció al moment del check-in.

Informació detallada de l'ABBA Xalet Suites Hotel


No et perdis ni un detall!

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.