Casamanya Extrem Solidària

La Casamanya Extrem Vertical Race impulsa diferents accions per recaptar donacions per al projecte de Creu Roja Andorrana Colònies de tardor per a infants i joves “Desconnectar per Connectar”

Hem posat en marxa un sistema de microdonatius que els participants poden fer en el moment de la seva inscripció a la cursa.

La Creu Roja Andorrana, creada l’any 1981 esta reconeguda per la Llei 89/2010 com a Institució humanitària de caràcter voluntari i d’interès públic, que desenvolupa les seves activitats com a auxiliar i col·laboradora de les administracions públiques sota la protecció de l’Estat, conservant la seva independència i autonomia, amb plena acceptació dels 7 Principis del Moviment Internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja.

Impulsen projectes en diferents àmbits:

  • Socorrisme: activitats destinades a donar socors i primers auxilis lligades a la cobertura de dispositius preventius de socors. Un exemple, són les formacions en primers auxilis.
  • Intervenció social: contribuir a la inclusió social de les persones més desfavorides, amb els projectes d’Acompanyament, de Teleatenció Domiciliària, la Botiga Solidària,…
  • Serveis Sociosanitaris: com a serveis de dia, la nostra funció és acollir a persones grans en situació de dependència, persones amb discapacitat greu i persones amb problemes de salut mental, per oferir-los assistència, activitats terapèutiques i recuperació diürna. Actualment hi ha dos centres en funcionament.

Hem seleccionat el seu projecte de colònies solidàries de tardor "Desconnectar per Connectar". Es tracta de la realització d’unes colònies becades per a 20 infants amb risc d’exclusió social. Per tant, poden venir derivats del ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, dels Comuns o altres associacions, de la mateixa manera que també hi ha infants de les famílies que utilitzen els serveis de la Creu Roja.

Ens sentim molt identificats amb els valors que defensa la Creu Roja, i especialment amb els objectius que promou aquest projecte:

  • Desconnectar de les tecnologies
  • Promoure la inclusió a través de l’esport, la natura i activitats d’oci i lleure, per nens i nenes de famílies que es troben en risc d’exclusió social
  • Crear un espai de confiança i de relació entre infants independentment del seu nivell socioeconòmic, lloc de procedència o problemàtiques diverses.
  • Oferir un recurs de caràcter inclusiu en un entorn amb contacte directe amb la natura.
  • Facilitar eines per a l’adquisició d’habilitats relacionals amb infants, amb els altres i amb l’entorn.
  • Fomentar la cohesió de grup.

Aquests objectius s'assoleixen de forma natural a través d'activitats com piscina, patinatge, rocòdrom, bosc d’aventures, entre d'altres esports i activitats físiques, combinades amb activitats de caire més educatiu com cinema, visites culturals, oci, jocs i tallers diversos. Alhora s'aconsegueix donar un respir a les famílies, desconnectar els infants de la seva realitat quotidiana i gaudir a través de les colònies d'unes activitats que altrament no es podrien permetre.

INSCRIU-TE I FES EL TEU DONATIU

Al final de la teva inscripció, just abans de pagar, podràs fer la teva aportació.
Per mínim que sembli, tot ajut serà ben rebut.

GRÀCIES

No et perdis ni un detall!

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.