Casamanya Extrem Solidària


La Casamanya Extrem Vertical Race impulsa la recaptació de donacions per la Fundació Kailash Home i la divulgació del seu projecte.

Hem posat en marxa un sistema de microdonatius que els participants poden fer en el moment de la seva inscripció a la cursa.

La Fundació Kailash Home és una fundació privada sense connotació religiosa o política i sense ànim de lucre formada per muntanyencs solidaris amb els nens de l’Himàlaia. Creiem que l’educació bàsica és la millor garantia per generar el progrés econòmic, social, cultural i polític d’aquesta zona. Així, la nostra missió és garantir l’accés a l’educació als infants més necessitats de l’Himàlaia.

Els nostres fons es destinen a finançar el Kailash Home, llar amb prop de 100 infants d'entre sis i disset anys, situat als afores de Katmandú.

Els nostres nens i nenes són seleccionats en funció de la necessitat i de l'accés a oportunitats educatives als seus pobles, la majoria provinents de regions remotes de pobles de muntanya de l'Himàlaia.

En arribar a Kailash Home, aquests infants troben una nova família on poden recrear la llar que han deixat o que potser mai han tingut. Tots els nens del Kailash Home reben educació tradicional i cultural, així com una nutrició i atenció sanitària adequades, i oportunitats de participar en activitats i sortides extraescolars. Cada infant està apadrinat individualment per un padrí que forma un vincle personal i continu amb l’infant fins i tot després que els nens hagin deixat el Kailash. Els nostres graduats accedeixen amb èxit a escoles de comerç, universitats i a una infinitat de carreres professionals. Amb més de 20 anys treballant al Nepal, la Fundació Kailash Home, juntament amb els nostres socis internacionals, hem atès i educat més de 200 infants.

INSCRIU-TE I FES EL TEU DONATIU

Al final de la teva inscripció, just abans de pagar, podràs fer la teva aportació.
Per mínim que sembli, tot ajut serà ben rebut.

GRÀCIES

 

No et perdis ni un detall!

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.